Rólunk - Marek HR

A MAREK Humánerőforrás Kft.-nek nincsen sem kőbe vésett policy-je, sem küldetése, sem stratégiája, sem számokban konkretizált jövőképe. Van viszont közel három évtized szakmai tapasztalata a diákmunka szervezéstől a nagy volumenű munkaerő-kölcsönzésen és közvetítésen át, az alkalmi munkások toborzásán, kiválasztásán és napi szervezésén keresztül  a szociális és nyugdíjas szövetkezetekben történő foglalkoztatásig.

Három évtized munkaerő-piaci toborzó, kiválasztó és szervező munka tapasztalatai alapján megtanultuk, hogy valójában mire van szüksége a HR szolgáltató „külső” cégek segítségét igénybe vevő vállalkozásoknak, csak a konkrét megoldásokra fókuszálunk, a kölcsönös bizalomra és együttműködésre épülő korrekt és őszinte személyes kapcsolatokban hiszünk. Elhagyjuk viszont mindazt a sok „mézes-mázas”, „színes-szagos” felesleges sallangot, amelyek ugyan jól hangzanak és szépen mutatnak, de valójában egyetlen lépéssel sem visznek közelebb a célok eléréséhez.

Partnereink konkrét igényeinek megismerése után javaslatot teszünk az általunk leginkább a célok elérését segítőnek vélt és a leginkább költséghatékony megoldásra. Megfelelő garanciákkal közvetítünk az elvárásoknak megfelelő munkavállalókat ügyfeleink saját állományába, igény esetén fejvadászati módszereket is alkalmazunk. Amennyiben a minket megbízó cégek nem saját állományba keresnek munkatársakat bizonyos feladatok elvégzésére, akkor szívesen kölcsönzünk munkavállalókat akár egyszerűsített foglalkozatás keretében, akár normál munkaviszonyban, rövid és hosszabb távra, fizikai és szellemi területen egyaránt. Folyamatosan, bármikor lehetőséget biztosítunk az általunk toborzott, kiválasztott és kölcsönzött munkavállalók átvételére, a munkavállalók „kipróbálására”, beillesztésére sokféle lehetőséget kínál a munkaerő-kölcsönzés, elkezdhetjük a kölcsönzést egyszerűsített foglalkoztatással, utána kölcsönözhetjük a munkavállalókat munkaszerződéssel, három hónap próbaidő alkalmazásával, rendkívül rugalmasan, akár a naponta változó létszámigényekhez alkalmazkodva.

Igény esetén nyugdíjas munkavállalókat is tudunk biztosítani a cégünk által menedzselt AKTIVITÁS Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet szervezésében, rendkívül kedvező adózási és járulékfizetési feltételekkel, ezáltal nagyon költséghatékony vállalási árakon. Kiterjedt munkaerő-piaci kapcsolatrendszerünk révén akkor is tudunk segíteni, ha esetleg ukrán munkavállalók, megváltozott munkaképességű munkavállalók vagy diákmunkások foglalkoztatásában gondolkodnak, és ezekre keresik a legjobb megoldásokat.

Nagyon kedvező szolgáltatási díjakon tudjuk vállalni meglévő munkavállalói állományok vagy nyugdíjas munkavállalók átvételét és munkavégzési céllal történő rendelkezésre bocsátását akár az Önök, akár más cégek számára.

Hosszú évek óta épülő saját munkavállalói adatbázisunk, bejáratott toborzási és hirdetési csatornáink, valamint a munkavállalóink között élő toborzó és szervező embereink, kiterjedt munkaerő-piaci kapcsolatrendszerünk révén a mai munkaerő-hiányos időszakban is meg tudjuk találni a megoldást az igényelt munkavállalói létszám biztosítására.

Munkavállalóink számára változatos munkalehetőségeket biztosítunk a betanított munkáktól a szakmunkákon át a kvalifikáltabb álláslehetőségekig, fizikai és szellemi területen egyaránt, igény esetén tudunk segíteni a németországi és ausztriai munkavállalásban is.

Készséggel állunk a munkaerőt kereső cégek és az állást kereső munkavállalók rendelkezésére!


Üdvözlettel:Marek József

 ügyvezető
Elérhetõségek

Székhely:

9022 Győr, Batthyány tér 6.

Cégvezetés:

1135 Budapest, Béke u. 13-19.

Ügyvezető:

Marek József

Telefonszáma:

+36 70 9464 417

E-mail címe:

marek.jozsef@marek-hr.hu

Honlap elérhetősége:

www.marek-hr.hu

 

Adószám:

25007839-2-08

Cégjegyzékszám:

08-09-026605

Munkaerő-kölcsönzési engedély:

GYM/01/1393-3/2014

Magán-munkaközvetítői engedély:

GYM/01/1394-4/2014